BK OSI DDZ 'Željko Klepač' – URIHO: Boćari s invaliditetom očekuju jednu od najplodonosnijih sezona

Predsjednik kluba Željko Jarić-Pavičić puno nade polaže u mlade, perspektivne igrače, kojima želi da što prije zauzmu pobjednička postolja u svojim kategorijama

 

U subotu, 10. ožujka 2018., završava zimska stanka i počinje nova sezona Prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom.

Ove sezone pred boćarima je 5 kola pojedinačnog prvenstva, Otvoreno ekipno prvenstvo, Kup pojedinačno te nekoliko memorijalnih turnira.
Domaćin prvog kola bit će Boćarski klub Osječki osmijeh, a natjecanje će se održati u sportskoj dvorani Gradski vrt.

Članovi najbrojnijeg kluba u Hrvatskoj BK OSI DDZ 'Željko Klepač' – URIHO, koji se jedini u prvenstvu natječu u sve četiri kategorije s ukupno 11 igrača, kažu kako su se marljivo pripremali i da se nadaju da će ovo biti jedna od najplodonosnijih sezona dosad. Odrađene su posljednje pripreme, što doma, što u gostima kod dragih prijatelja i odličnih sparing partnera iz Slovenije.
Predsjednik kluba Željko Jarić-Pavičić rekao je kako od svojih igrača tijekom cijele sezone očekuje da daju svoj maksimum, pokažu kvalitetu i ostvare što bolje rezultate. Također, puno nade polaže u mlade, perspektivne igrače kluba, kojima želi da što prije zauzmu pobjednička postolja u svojim kategorijama.

Kao jedan od ciljeva kluba navodi i obranu naslova ekipnog prvaka Hrvatske. Otvoreno ekipno prvenstvo Hrvatske je upravo natjecanje koje predstoji nakon 1. kola, održat će se 21. travnja u Zagrebu, a domaćin će biti BK OSI DDZ 'Željko Klepač' – URIHO.

Katarina Strunjak

 

Povezane vijesti