Udruga Hrabra golubica: Pulskoj stolnotenisačici Dini Pervan hitno treba naša pomoć

"Dina je prošla veći dio liječenja, operacije i kemoterapiju. Predstoji joj nastavak liječenja i rehabilitacija. Ona radi veći dio posla, hrabro se noseći s bolešću", poručuju iz Udruge

 

Dina Pervan (27), pulska stolnotenisačica i profesorica bori se protiv zloćudnog tumora - sarkoma. U srijedu je na zagrebačkoj Šalati obavila drugu operaciju.

Humanitarna udruga Hrabra golubica je udruga sa ciljem pomoći Dini Pervan - mladoj profesorici i sportašici iz Pule u borbi protiv sarkoma - koja osnivanjem Facebook stranice želi prikupiti financijska sredstva za lijekove i medicinska pomagala koji se ne nalaze na listi HZZO-a i druge troškove liječenja.

"Dina je prošla veći dio liječenja, operacije i kemoterapiju. Predstoji joj nastavak liječenja i rehabilitacija. Ona radi veći dio posla, hrabro se noseći s bolešću, a mi možemo našim doprinosom olakšati njenu borbu. Svakom vašom donacijom koja se vrši na tekući račun Zagrebačke banke, IBAN: HR6823600001102656540, Dina će biti bliže svom cilju", poručuju iz Udruge na Facebooku.

Pervan je dugogodišnja članica Ženskog stolnoteniskog kluba Pula. Bila je juniorska prvakinja Hrvatske te kadetska i juniorska reprezentativka.

Klaudija Klanjčić