Centar UP2DATE i Udruga Visoki jablani: Okrugli stol 'Razvoj društvenog poduzetništva u RH'

Projekt financira Europska unija, iz Europskog socijalnog fonda, putem Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. - 2020., u okviru instrumenta "Poticanje društvenog poduzetništva"

 

Centar UP2DATE organizira zajedno s Udrugom Visoki jablani Okrugli stol na temu "Razvoj društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj", koji će se održati 7. veljače 2018. u pristupačnom prostoru Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52, Zagreb, s početkom u 12 sati.

Gosti Okruglog stola bit će:

- prof. dr.sc. Neven Šerić, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet

- Katarina Ivanković Knežević, državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava

- dr. sc. Marko Jelić, gradonačelnik Grada Knina

- Teodor Petričević, direktor Konzorcija društvenih poduzeća ACT Grupa

- Milka Kosanović, direktorica odnosa sa članstvom, HUP

- Ivan Božić, upravitelj u Socijalnoj zadruzi Humana Nova.

Kako najavljuje organizator, Okrugli stol jedna je od aktivnosti inovativnog projekta RePlast 3D, kojeg provode Udruga Visoki jablani iz Rovinja, kao nositelj projekta i Centar UP2DATE iz Zagreba, kao partner, a kroz koji partnerske udruge jačaju svoje kapacitete za pokretanje društvenog poduzetništva u području zelene ekonomije.

Projekt financira Europska unija, iz Europskog socijalnog fonda, putem Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014. - 2020., u okviru instrumenta "Poticanje društvenog poduzetništva".

Nakon uvodnih izlaganja, slijedi rasprava u kojoj svi prisutni mogu sudjelovati, a okupljanje će se završiti prigodnim domjenkom i neformalnim druženjem.

Za više informacija možete se obratiti na mail: tamara@visoki-jablani.org ili gordana.glibo@up2date.hr.

Dolasci se potvrđuju najkasnije do 5. veljače 2018. godine.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti