Krapina: Društvo invalida rada traži asistenta za osobe s invaliditetom

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja srednje škole od četiri godine, uz obrazovni program za fizioterapeutskog tehničara

 

Društvo invalida rada Krapina raspisalo je natječaj za asistenta/icu u radu s invalidima rada na području Krapine i okolice, u Krapinsko-zagorskoj županiji, na određeno vrijeme - javni radovi.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Troškovi prijevoza isplaćuju se sukladno Odluci Upravnog vijeća Zavoda.

Uvjeti na radnom mjestu pretpostavljaju terenski rad na području Krapine i okolice.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja srednje škole od četiri godine, uz obrazovni program za fizioterapeutskog tehničara. Potrebno je imati položen stručni ispit za fizioterapeuta, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spadaju:

- pružanje pomoći u kući najugroženijim članovima Udruge

- pomoć u organiziranju mjerenja tlaka za članove Udruge i ostale osobe s invaliditetom

- pomoć u organiziranju druženja svih članova udruge i ostalih osoba s invaliditetom.

Zapošljavanje je uz podršku mjera aktivne politike zapošljavanja - mjera javni rad, a više o svemu na: http://mjere.hr/.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 24. travnja 2017., a rok za prijavu je do četvrtka, 27. travnja 2017.

Svi zainteresirani mogu se javiti na email poslodavca: dirk.krapina@kr.t-com.hr.

Sjedište Društva invalida rada Krapina je u Ulici Magistratska 12.

K. Klanjčić