Udruga distrofičara Krapina traži osobnog asistenta u Velikoj Petrovagorskoj

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka organizacija sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti

 

Udruga distrofičara Krapina objavila je natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Velikoj Petrovagorskoj u sastavu općine Lobor, na području Krapinsko-zagorske županije, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Opis poslova obuhvaća pružanje asistencije osobi s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 15. ožujka, a rok za prijavu je do 29. ožujka 2017.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu poslodavca: udruga.distroficara.kr@gmail.com.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je u travnju 2007. godine sa ciljem da doprinese u boljoj kvaliteti življenja osoba koje boluju od neuromuskularnih bolesti. Glavni ciljevi Udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva; osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihove obitelji; aktivacija članova u društvenoj zajednici kroz aktivnosti Udruge; poboljšanje kvalitete življenja članova; senzibiliziranje javnosti i ukazivanje na potrebe članova Udruge; stvaranje dobre suradnje s lokalnom upravom i samoupravom. Više o Udruzi na stranici www.udk.hr.

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti