Krapina: Udruga distrofičara traži osobnog asistenta osobi s invaliditetom u Pregradi

Glavni ciljevi Udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva te osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije

 

Udruga distrofičara Krapina objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za osobu s invaliditetom, na području Pregrade u Krapinsko-zagorskoj županiji, na određeno vrijeme radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju terenski posao.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena srednja škola od tri ili četiri godine. Uvjet je imati položen vozački ispit B kategorije, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada pružanje osobne asistencije osobi s invaliditetom. Posao traži korištenje vlastitog vozila zaposlenika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 6. veljače, a rok za prijavu je do 13. veljače 2017.

Zainteresirani se mogu javiti na email adresu poslodavca:

udruga.distroficara.kr@gmail.com ili na mobitel broj 097 7826409.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga, sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je u travnju 2007. godine sa ciljem da doprinese u boljoj kvaliteti življenja osoba koje boluju od neuromuskularnih bolesti. Glavni ciljevi Udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva; osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihove obitelji; aktivacija članova u društvenoj zajednici kroz aktivnosti Udruge; poboljšanje kvalitete življenja članova; senzibiliziranje javnosti i ukazivanje na potrebe članova Udruge; stvaranje dobre suradnje s lokalnom upravom i samoupravom. Više o Udruzi može se pročitati na stranici www.udk.hr.

K. Klanjčić